Önkiszolgáló Mosoda Budapest

Önkiszolgáló Mosoda Budapest

Miért mossunk önkiszolgáló mosodában?

2016. március 11. - mosoda.hu

Ma Magyarországon, hogyha valaki önkiszolgáló mosodában tisztítja ruháját, akkor legtöbben meglepetten néznek rá. Hazánkban még nem számít általánosnak, ám az angolszász államokban már évszázadok óta bevett szokás, hogy az emberek nem otthon, hanem kényelmes körülmények között, önkiszolgáló mosodában tisztítják ruháikat. Ahol gyorsabb, környezetkímélőbb, valamint költséghatékonyabb módon moshatjuk ki öltözéküket. Nézzük, csak részletesen az önkiszolgáló mosoda nyújtotta előnyöket!

Velünk 20 perc alatt kimoshatja ruháit!60f198ea35f4efcfd36353e75c123a2b.jpg

Kezdjük a mosás időpontjával. Bizony, a tapasztalatok szerint sok embernek nehéz beiktatnia a napi rutinjába ezt a tevékenységet. Mivel a mosás közben és után nem hagyhatjuk „magára” a gépet, így – a teregetéssel együtt – egyetlen adag ruha kimosása közel két órába is kerülhet. Megérthető, hogyha sokszor az egész napos munka után már nem akarunk nekikezdeni ennek a tevékenységnek.

De ha az önkiszolgáló mosodánkban mosunk, akkor az otthoni 60-90 perc helyett, akár 20 perc alatt is tiszta lehet öltözékünk. Üzletünk, amely jó a város központjában található, minden nap 9 órától 24 óráig tart nyitva.

Ügyfeleink folyamatos kiszolgálása érdekében szombat, vasárnap, valamint a legtöbb ünnepnapon is állunk rendelkezésre. Nem számít, hogy mikor szeretnénk mosni, hiszen minden időszakban elegendő gép áll rendelkezésre, hogy Ön gyorsan és kényelmesen kimoshassa, valamint megszáríthassa ruháit.

Nem kell foglalkoznia a kifogyott mosószerrel!

Sokszor előfordul, hogy amikor végre rászánnánk magunkat a mosásra, csak akkor vesszük észre, hogy az öblítő vagy a mosószer éppen kifogyott. Nálunk nem kell törődni az ilyesmivel, hiszen önkiszolgáló mosodánkban minőségi és márkás mosókapszulák, valamint öblítők állnak ügyfeleink rendelkezésére. Természetesen, vendégeink – igény szerint – saját mosószerüket, valamint öblítőjüket is használhatják.

Nálunk környezetbarát módon moshat!

20150506_121028.jpgNapjainkra még fontosabbá vált a környezetünk védelme. Sajnos az otthoni mosógépek közül számos gép korszerűtlen, amelyek jelentős mennyiségű energia-, valamint víz felhasználásával mossák a ruhákat, amellyel pazarolják bolygónk erőforrásait, azaz végső soron szennyezik a környezetet.

Amennyiben önkiszolgáló mosodában végezzük ruháink tisztítását, akkor újabb lépést tehetünk földünk védelme érdekében. Mosodánkban az összes gépünk A+, vagy jobb energia osztállyal rendelkezik. Gépeink így csak annyi vizet-, illetve energiát használnak fel mosás közben, mint amennyi mindenképpen szükséges a ruhák tökéletes tisztításához.

Az önkiszolgáló mosoda tehát optimálisan használja fel a mosáshoz szükséges erőforrásokat. Ezzel pedig nem csak a környezetet védi, hanem az Ön pénztárcáját is kíméli.

Töltse kellemesen a mosás alatti időt!

Kétségtelen, hogy a mosás a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető izgalmas tevékenységnek. Lehetséges azonban, hogy várakozás közben tartalmasan töltsük az időt.

Amíg ruhái szépülnek, addig internet kávézónkban zavartalanul intézheti ügyeit. Mosodánkkal szomszédos helyiségben mintegy 30 számítógép áll rendelkezésre, valamint üzletünk egész területén ingyen WIFI-t biztosítunk.

Válassza a költséghatékony mosási megoldást!

Nem elhanyagolható szempont a hazai lakáspiac helyzete sem. Ahogyan növekszenek az ingatlan árak, úgy egyre kisebb lakásokat vesznek az emberek. Ma már általánosak a 25-30 négyzetméteres vagy a még ennél is kisebb alapterületű, egyszemélyes garzonok. Ilyen kicsi lakásokba pedig csak nagy nehézségek árán fér el egy automata mosógép. Ha pedig azt is figyelembe vesszük, hogy egy mosógép legalább 50-70 ezer forintba kerül, akkor már rövidtávon is költségtakarékosabb megoldás az önkiszolgáló mosoda mcc8cc2934cd7ffb5979a8f836ccd8bf2.jpgellett döntenünk.

Bármennyire is kellemes a frissen mosott ruhák illata, ám különösen téli időszakban a mosás jelentősen megnövelheti a páratartalmat. Ami könnyen penészesedést okozhat az arra fogékony lakásokban.

Persze, azt is érdemes figyelembe vennünk, hogy ezekben a kis lakásokban nincs hely a ruhák megszárítására. Ha nagy nehézségek árán mégis találunk helyet, akkor is könnyen gyűrődhetnek a ruháink. Ezzel szemben az önkiszolgáló mosodában szárítógépet is igénybe vehetünk, az itt megszárított ruhák pedig kellemesebb, puhább tapintásúak, s nem utolsósorban kevésbé lesznek gyűröttek otthoni társaiknál.

Ebből a szempontból is célszerűbb, hogyha a kis lakásba nem is veszünk mosógépet, hanem az önkiszolgáló mosodát választjuk.

Címünk: 1071 Budapest, Dohány utca 37.

Bővebb információért látogasson el weboldalunkra:

http://www.mosoda.hu/

kepkivagas.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onkiszolgalomosodabudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr298464614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása